Hoe maak je champignonsoep romig?
Met een scheutje room pureer ik de soep fluweelzacht en romig, maar dat zou je ook goed kunnen verva Lees meer
Met een scheutje room pureer ik de soep fluweelzacht en romig, maar dat zou je ook goed kunnen verva Lees meer
Champignonsoep is lekker alleen ik gebruik geen peterselie maar Lavas dat geeft nog een betoverende Lees meer
Kan crème fraîche in champignonsoep? Ja, je kunt 125 g crème fraîche gebruiken. Lees meer
Voor alle recepten kun je gewoon normale kookroom gebruiken. Mocht je niet zo goed tegen lactose kun Lees meer
Laat de soep even een klein half uurtje pruttelen. De room maakt het lekker romig en voor mij is ee Lees meer
Tijm en paddenstoelen zijn een match made in heaven, dus dat is mijn favoriet qua kruiden. Geen tijm Lees meer
Doe het deksel op de pan en stoof de champignons 5 minuten. Giet de bouillon erbij, breng aan de ko Lees meer
Zet je soeppan op het hoogste vuur en haal de deksel van de pan. De hitte zorgt voor verdamping van Lees meer