:

Wat past goed bij champignonsoep?

Jayson Engels
Jayson Engels
2025-08-26 16:45:12
Count answers : 5
0
Champignonsoep is heerlijk om te eten met een stukje stokbrood met kruidenboter of een frisse ceasersalade gemaakt van groene asperges en ‘nduja-croutons. Champignonsoep gaat goed bij knapperig brood of juist een frisse salade. In de soep kun je croutons of truffelolie verwerken voor meer smaak.
Sophie van Velzen
Sophie van Velzen
2025-08-26 16:24:47
Count answers : 3
0
Voeg bij de champignonsoep nog een kaasstengel met walnoten toe, en het is ineens meer dan ‘gewoon’ een kopje soep. De kaasstengel maken we van bladerdeeg, walnoten en Grana Padano. De kaas heeft een lekkere uitgesproken smaak en dat is precies wat een kaasstengel nodig heeft. De kazen van 16 maanden en ouder zijn wat pittiger en meer hartig dan haar jongere broertjes en zusjes. Serveer met de kaasstengel.

Lees ook

Hoe maak je champignonsoep romig?

Met een scheutje room pureer ik de soep fluweelzacht en romig, maar dat zou je ook goed kunnen verva Lees meer

Hoe kan ik champignonsoep op smaak brengen?

Champignonsoep is lekker alleen ik gebruik geen peterselie maar Lavas dat geeft nog een betoverende Lees meer

Adriana Kurt
Adriana Kurt
2025-08-26 14:50:41
Count answers : 3
0
Brood past goed bij champignonsoep. Toastjes met dip passen goed bij champignonsoep. Crudités passen goed bij champignonsoep. Salade past goed bij champignonsoep.
Robin de Groot
Robin de Groot
2025-08-26 13:46:02
Count answers : 3
0
Rucola past goed bij champignonsoep. Pastinaak past goed bij champignonsoep. Spruitjes past goed bij champignonsoep.

Lees ook

Kan crème fraîche in champignonsoep?

Kan crème fraîche in champignonsoep? Ja, je kunt 125 g crème fraîche gebruiken. Lees meer

Welke kruiden passen bij champignonsoep?

fijngehakte verse kruiden: koriander, peterselie en/of tijm. Serveer de soep met verse kruiden Lees meer

Jayda Zhou
Jayda Zhou
2025-08-26 11:16:46
Count answers : 5
0
Tijm en paddenstoelen zijn een match made in heaven, dus dat is mijn favoriet qua kruiden. Geen tijm? Wat rozemarijn zou hier ook lekker zijn. De aardse smaak van de truffels past er perfect bij! Met een scheutje room pureer ik de soep fluweelzacht en romig, maar dat zou je ook goed kunnen vervangen door een vegan room. Ook lekker: druppel er voor het serveren een beetje truffelolie van goede kwaliteit overheen, in plaats van ‘gewoon’ olijfolie.