Welke kaas is geschikt voor kaaskroketten?
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Deze kroketten zijn gevuld met een heerlijke smeuïge kaasragout. De kaasragout 100 gr boter 125 gr Lees meer
Als het mengsel goed opgesteven is, kan je beginnen met het rollen of uitsteken van de kroketjes. V Lees meer
Je kaaskroket zal volledig uiteenvallen. Gebruik altijd een mengeling van kazen. Gruyère en Emment Lees meer
Verse kroketten: bak ze op 170 à 175°C gedurende 4 à 5 minuten. Ontdooide kroketten: bak ze vervolge Lees meer
Belgen zijn volgens velen experts in garnalenkroketten en Engelsen zouden de beste kaaskroketten mak Lees meer