:

Welke kruiden gebruik je bij aubergine?

Elisa Elsjan of Wipper
Elisa Elsjan of Wipper
2025-09-20 23:44:17
Count answers : 8
0
Knoflook, olijfolie en citroensap vormen het perfecte trio om de aardse smaak van aubergine subtiel op te tillen. Komijn heeft een warme en aardse smaak waardoor het perfect aansluit bij aubergine. Korianderzaad biedt een zoetere en licht citrusachtige toets die verrassend goed werkt. Sumak, die met zijn frisse, zure smaak een heerlijke tegenhanger is voor de aardse tonen van aubergine. Basilicum voor een opvallende frisheid zorgt.
Bente Janssen
Bente Janssen
2025-09-20 21:55:38
Count answers : 6
0
Basilicum vormt een perfecte aanvulling op auberginegerechten. Oregano is een onmisbaar kruid in de mediterrane keuken. Tijm voegt een subtiele verfijning toe aan auberginegerechten. Knoflook geeft een aromatische kick. Rozemarijn voegt een hartige toets toe aan auberginegerechten. Komijn geeft een exotische warmt aan je auberginegerechten. Peterselie voegt niet alleen kleur toe aan gerechten, maar ook een fris en kruidig element. Paprikapoeder geeft je aubergine gerechten een kleurrijke boost.

Lees ook

Hoe rooster ik een aubergine?

library.no_preview_available Lees meer

Waarom eerst zout op aubergine?

Om de bittere smaak er uit te trekken. Het zout onttrekt vocht aan de aubergine, en daarmee verdwij Lees meer