Knoflook, olijfolie en citroensap vormen het perfecte trio om de aardse smaak van aubergine subtiel op te tillen.
Knoflook geeft het die welbekende hartige toets terwijl olijfolie zorgt voor een rijke textuur en ondersteunende, zachte smaak aan je gerecht.
Het sap van een verse citroen voegt die heldere, zure toets toe die de aardse smaak van de aubergine prachtig accentueert.
Komijn heeft een warme en aardse smaak waardoor het perfect aansluit bij aubergine.
Korianderzaad biedt een zoetere en licht citrusachtige toets die verrassend goed werkt.
Sumak, die met zijn frisse, zure smaak een heerlijke tegenhanger is voor de aardse tonen van aubergine.
Tomaat en basilicum vormen een frisse en licht zoete explosie die perfect de sobere diepe smaken van de aubergine aanvult.
Feta of Parmezaanse kaas zetten een zoute en hartige toon, die in contrast met de milde smaak van aubergine bijzonder goed werkt.
Granaatappelpitjes en rozijnen kunnen die verrassende combinatie zijn die je maaltijd naar een totaal nieuw niveau tilt.