:

Welke drie soorten marinades zijn er?

Bradley van der Heyden
Bradley van der Heyden
2025-09-17 03:11:25
Count answers : 6
0
Er zijn drie soorten marinades: Jamaican jerk-marinade Aziatische marinade Mosterd-honing marinade met tijm
Benjamin Groenendaal
Benjamin Groenendaal
2025-09-17 02:35:34
Count answers : 8
0
Er zijn grofweg twee soorten: een droge marinade of kruidenmix (dry rub) en een natte marinade met liquide ingrediënten (wet marinade).

Lees ook

Zoey die Pelser
Zoey die Pelser
2025-09-17 00:16:47
Count answers : 6
0
Er zijn drie basisingrediënten in een welbepaalde verhouding: 1 deel olie Met een scheut olijfolie, notenolie, sesamolie, zonnebloemolie. 1 deel zuur Azijn, citroensap, wijn, sherry, yoghurt, karnemelk. 1 of 2 delen smaakmakers Ajuin, look, verse of gedroogde kruiden, mosterd, sojasaus, vissaus, honing, suiker, gember, peper en zout geven je gerechten extra pit.
Valerie Henriquez
Valerie Henriquez
2025-09-16 23:33:08
Count answers : 8
0
Er zijn droge marinades. Er zijn marinades op waterbasis. Er zijn marinades op oliebasis.

Lees ook

Kun je verse kruiden gebruiken in een marinade?

Ook met verse kruiden kun je veel aroma en smaak aan je gerecht geven. Let wel op bij BBQ-marinades Lees meer

Hoe maak je van droge kruiden een marinade?

library.no_preview_available Lees meer

Noor Smith
Noor Smith
2025-09-16 23:06:39
Count answers : 4
0
Er zijn drie soorten marinades: natte marinades, droge marinades en emulsiemarinades. Natte marinades zijn onderverdeeld in marinades op waterbasis, oliebasis en olie-waterbasis. Droge marinades worden ook wel 'dry rubs' genoemd. Emulsiemarinades worden ook wel olie-waterbasis marinades genoemd.
Rowan Smeets
Rowan Smeets
2025-09-16 23:03:59
Count answers : 2
0
Er zijn drie soorten marinades. Ten eerste is er de zoete spareribs BBQ, deze maak je met de BBQ saus die je op het laatst op je spareribs wrijft. Ten tweede zijn er pittige spareribs BBQ, deze maak je door een saus met toevoeging van chili pepers of voeg je smaakmakers toe zoals scherpe mosterd of sambal. Als laatste kun je kiezen voor een Aziatische sparerib marinade, de basis is vaak ketjap, sojasaus en gember.