Welke kaas is geschikt voor kaaskroketten?
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Deze kroketten zijn gevuld met een heerlijke smeuïge kaasragout. De kaasragout 100 gr boter 125 gr Lees meer
Haal elke zijde van de kroket eerst door de bloem en klop de overtollige bloem er voorzichtig af. H Lees meer
Voor het bakken worden de kroketten ingesmeerd met een mengsel van olijfolie en gemalen peper. Deze Lees meer
Als er (te veel) vocht in je vulling of korst komt, zal je kroket immers openbarsten. Bak niet te ve Lees meer
Verse kroketten: bak ze op 170 à 175°C gedurende 4 à 5 minuten. Ontdooide kroketten: bak ze vervolge Lees meer