:

Hoe lang moet ik verse kaaskroketten bakken?

Fem van Beek
Fem van Beek
2025-09-20 11:42:48
Count answers : 6
0
Je kroketjes mogen nu op 170 graden het vet in. Zeker niet warmer, anders verbrandt het buiten en is het lauw vanbinnen.
Jort Malik
Jort Malik
2025-09-20 10:35:03
Count answers : 7
0
Bak de kroketten Verwarm de friteuse voor tot 170°C. Frituur de kaaskroketten een 3-tal minuten tot ze goudbruin zijn.

Lees ook

Welke kaas is geschikt voor kaaskroketten?

Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer

Wat zit er in een kaaskroket?

Deze kroketten zijn gevuld met een heerlijke smeuïge kaasragout. De kaasragout 100 gr boter 125 gr Lees meer

Isabelle van der Linden
Isabelle van der Linden
2025-09-20 08:27:18
Count answers : 4
0
Verse kroketten: bak ze op 170 à 175°C gedurende 4 à 5 minuten. Ontdooide kroketten: bak ze vervolgens op 170 à 175°C gedurende 4 à 5 minuten. Geitenkaaskroketten: laat deze kroketten eerst ontdooien en bak ze daarna 2 minuten op 180°C. Vers: bakken op 180°C gedurende 2 minuten.