Welke kaas is geschikt voor kaaskroketten?
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Bij Holtkamp bestaat de kaasmix uit 95% zeer oude kaas en 5% sterke blauwschimmelkaas. Holtkamp doe Lees meer
Als het mengsel goed opgesteven is, kan je beginnen met het rollen of uitsteken van de kroketjes. V Lees meer
Geen instructies voor het bakken van kaaskroketten in de oven. Lees meer
Je kaaskroket zal volledig uiteenvallen. Gebruik altijd een mengeling van kazen. Gruyère en Emment Lees meer
Verse kroketten: bak ze op 170 à 175°C gedurende 4 à 5 minuten. Ontdooide kroketten: bak ze vervolge Lees meer
Belgen zijn volgens velen experts in garnalenkroketten en Engelsen zouden de beste kaaskroketten mak Lees meer
Serveer ze met een paar verschillende dipsausjes zoals mosterdsaus, aioli of een pittige chilisaus, Lees meer
Je haalt je vlees eerst door de bloem, dan door losgeklopt ei en dan door de paneermeel. Druk dat la Lees meer