:

Waarom krijg ik een ei in mijn puree?

Naud van der Wal
Naud van der Wal
2025-09-05 22:20:50
Count answers : 4
0
Je kan ook altijd een eitje toevoegen.
Tara Kosten
Tara Kosten
2025-09-05 20:58:11
Count answers : 2
0
Pureer of stamp het rauwe ei goed door de hete puree en je krijgt de meest fluffy en romige puree waar je ooit van hebt kunnen dromen. Zo simpel kan het zijn. Goed om te weten: je kunt eieren beter niet rauw eten, maar omdat je hem toevoegt aan gloeiendhete aardappels, gaart hij door. Vind je het toch spannend? Zet dan de pan nog even op het vuur en warm eenmaal goed door terwijl je roert.

Lees ook

Hoe maak je de perfecte puree?

Schil de aardappels en spoel ze af onder de kraan. Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar in Lees meer

Wat doet Gordon Ramsay in zijn aardappelpuree?

Gordon Ramsay geeft zijn aardappelpuree meer pit door er maar liefst drie gesnipperde lente-uien doo Lees meer

Amira van Dongen
Amira van Dongen
2025-09-05 20:22:20
Count answers : 4
0
Bereid je puree zoals je zelf lekker vindt, en voeg op het einde eigeel toe. Dit simpele ingrediënt zorgt voor een extra romige, rijke smaak en maakt de kleur van de puree dieper. Om te zorgen dat je geen rauw ei eet voeg je het eigeel toe wanneer de stamp nog heet is. Mocht je twijfelen kun je de aardappelpuree, nadat je er een eigeel er doorheen hebt gemengd, nog een keer verwarmen. Dan weet je zeker dat het veilig is om te eten.