:

Wat doet Gordon Ramsay in zijn aardappelpuree?

Jennifer Broek
Jennifer Broek
2025-09-25 01:16:27
Count answers : 4
0
Gordon Ramsay prakt de aardappelen fijn met een pureestamper. Roert de boter en de bosui erdoorheen. Doet de room en melk in een pan en brengt deze tot een kookpunt. Schenkt het mengsel bij de aardappelpuree en roert goed. Brengt op smaak met wat zout en peper.
Nick Dekker
Nick Dekker
2025-09-17 05:35:20
Count answers : 6
0
Geen mandoline in huis? Gebruik de dunschiller Oh de mandoline, you love it or you hate it. En hoewel het apparaat zijn werk vlijmscherp doet, is het een vijand van culinaire snelheidsduivels. Éven iets snel door de mandoline jassen kost je al gauw je vingertoppen en daar zit niemand op te wachten. Ook als je geen mandoline hebt, kun je toch flinterdunne plakjes snijden van een aardappel, courgette, aubergine of andere groente. Gebruik hiervoor een dunschiller! Let wel op dat het oppervlakte dat je snijdt, stabiel op je snijplank kan liggen. Is dat niet zo, dan is de dunschiller net zo gevaarlijk als de mandoline. Citroenwater tegen bruin worden Hoewel wij op het strand maar wat graag bruin worden, willen we dat van onze groentes en fruit niet. Het ziet er niet alleen onappetijtelijk uit, bruine groentes of fruit zijn ook een teken dat ’t product niet meer vers is. Dit kun je tegengaan, mede dankzij een van de kooktips van Gordon Ramsay. Meng hiervoor citroensap met water en giet dit over de appel, avocado of aardappels. Zo krijgen ze geen bruine uitslag. Bang dat de citroensmaak te sterk is? Geen zorgen: je kunt de groentes en fruit gewoon afspoelen voordat je ze gaat gebruiken.

Lees ook

Hoe maak je de perfecte puree?

Schil de aardappels en spoel ze af onder de kraan. Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar in Lees meer

Hoe maak je het beste aardappelpuree?

Perry zegt: “In tegenstelling tot een stamppot is een aardappelpuree fluweelzacht. Om dit voor elka Lees meer

Thomas de Ruiter
Thomas de Ruiter
2025-09-05 15:25:52
Count answers : 7
0
Gordon Ramsay geeft zijn aardappelpuree meer pit door er maar liefst drie gesnipperde lente-uien doorheen te roeren. Voeg daar een beetje slagroom en boter aan toe en je hebt een aardappelpuree om voor te sterven.