:

Hoe bak je het beste aubergine?

Lizzy Nieuwstraten
Lizzy Nieuwstraten
2025-10-05 00:54:18
Count answers : 5
0
Sett ovnen på 225 grader, del auberginen på langs. Del hvitløken, og gni inn auberginehalvdelenemed hvitløk og olivenolje, salte og pepre. Legg de på en stekeplate med bakepapir med snittflatenned. Stek i ovnen i ca. 30 minutter til de er blitt lettstekte og myke. Snu auberginene og strø oversesamfrøene. Stek i ytterligere 3-4 minutter i ovnen. Legg opp på fat, drypp over sitron og balsamicoeddikog server.
Linn Dijkstra
Linn Dijkstra
2025-09-21 07:29:54
Count answers : 7
0
Leg de aubergineblokjes, -repen of -plakjes in een kom en strooi er het zout overheen. Schud de kom zodat het zout zich goed verdeelt. Bekleed vervolgens het rooster met een laagje keukenpapier. Verdeel de auberginestukjes over het keukenpapier. Leg een tweede laag keukenpapier op de auberginestukjes en druk licht aan. Laat dit circa twintig minuten zo staan. Leg de auberginestukjes terug in een kom en bestuif ze met de bloem. Schud de aubergineblokjes om, zodat de bloem goed verdeeld wordt. Bak de auberginestukjes op hoog vuur in een grill- of koekenpan met antiaanbaklaag.

Lees ook

Welke kruiden gebruik je bij aubergine?

1 tl gerookt paprikapoeder 1 tl komijnpoeder 1 tl kurkumapoeder 1 takje verse munt, alleen de bla Lees meer

Hoe rooster ik een aubergine?

Snijd de aubergines in plakken of grove blokjes, leg ze in een vergiet en meng met een royale hoevee Lees meer

Nick Draaisma
Nick Draaisma
2025-09-21 05:38:25
Count answers : 6
0
Auberginer kan bakes, kokes, stekes, syltes. Gratinerte auberginer er en nydelig vegetarisk rett fra Italia. Her er auberginene fylt med sopp, ost og friske urter. Melanzane alla parmigiana er en av de absolutt mest populære oppskriftene mine på bloggen, og en av mine favoritter også. Det er lett å forstå, for komibansjonen fløyelsmyk aubergine, smaksrike tomater og masse deilig smeltet ost kan jo ikke slå feil.
Sep van der Klein
Sep van der Klein
2025-09-21 05:01:56
Count answers : 7
0
Vask og skjær aubergine i tykke skiver, eller kutt den i to. For å fjerne den bitre smaken, gnis auberginen inn med litt salt og sitron. La ligge i 20-30 minutter og skyll bort. Den kan med andre ord stekes, kokes, moses, ovnsbakes og grilles. Den kan fylles med for eksempel kjøtt og ost å gratineres. Aubergine er ypperlig å grille. Deler du auberginen i to på langs, snitt et dypt rutemønster i kuttsiden. Det gjør at salt og olje trenger lettere inn og gir smak, og den blir jevnere stekt.

Lees ook

Waarom eerst zout op aubergine?

Om de bittere smaak er uit te trekken. Het zout onttrekt vocht aan de aubergine, en daarmee verdwij Lees meer

Is gegrilde aubergine gezond?

De aubergine is erg gezond. De groente is caloriearm, nitraatarm, bevat geen zout en is vezelrijk. Lees meer

Thijs Michielsen
Thijs Michielsen
2025-09-21 03:49:08
Count answers : 5
0
Behold stilken og del auberginene i to på langs. Skrubb salt og oregano over auberginene. Stek dem i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter, til de er møre.