:

Hoe wordt mosterd gemaakt?

Amélie Wolters
Amélie Wolters
2025-09-16 14:47:44
Count answers : 4
0
Mosterd maken is super makkelijk. Je kunt de scherpte van de mosterd aanpassen door verschillende soorten mosterdzaad te gebruiken. Alle ingrediënten in het weckglas doen en goed mengen. Je laat de mosterd nu 2 weken bij kamertemperatuur fermenteren. Na 2 weken kan je de inhoud van het glas in een blender of keukenmachine doen en fijnmalen. Vul de mosterd nu af in een schoon glas. Bewaar de mosterd in de koelkast.
Alexander de Wit
Alexander de Wit
2025-09-16 13:16:18
Count answers : 9
0
Deze scherpe saus wordt gemaakt van hele kleine zaadjes uit de mosterdplant. De zaadjes worden gemengd met kruiden, olie en azijn. Even malen tot de gewenste grofheid en klaar!

Lees ook

Wat is het verschil tussen mosterd en mosterdsaus?

Mosterdmayonaise ligt wat smaak een beetje tussen mosterd en mosterdsaus in, maar is wel dikker en r Lees meer

Hoe maak je zelf mosterd?

Week het mosterdzaad en de azijn een nachtje op het aanrecht. Roer de kurkuma, zeezout, palmsuiker Lees meer