:

Welk broodbeleg is rijk aan gluten?

Ben Maaswinkel
Ben Maaswinkel
2025-11-01 17:46:24
Count answers : 7
0
Graanproducten: alle soorten gewoon brood, beschuit, crackers, ontbijtgranen, gebak, koek, pasta, noedels, vermicelli, pizza, meel, bakmixen, couscous en bulgur. Seitan is hier een voorbeeld van, dit is namelijk gemaakt op basis van tarwe. Sojasaus: ketjap is sojasaus waarin tarwezetmeel een ingrediënt kan zijn. Shoyu is sojasaus waarin tarwe mee gefermenteerd is. Tamari is sojasaus waarin gerst mee gefermenteerd is.
Colin de Jong
Colin de Jong
2025-11-01 16:49:52
Count answers : 3
0
Brood bevat gluten. Granen waar veel gluten in zitten zijn tarwe, spelt, rogge, kamut en bulgur. Pasta is bijna altijd afkomstig van tarwe. Elke hoeveelheid gluten is slecht voor je gezondheid. Tarwe bevat het meeste gluten. Brood, wraps en gebak bevatten gluten.

Lees ook

Hoe begin je met glutenvrij eten?

Glutenvrij eten betekent dat je alleen nog maar dingen eet en drinkt waar geen gluten in zit. Gluten Lees meer

Hoe lang moet je glutenvrij eten voor resultaat?

Voor een betrouwbare uitslag zal je tenminste 4 weken voorafgaand aan de bloedtest gewoon gluten moe Lees meer