:

Wat heb je nodig voor een eenvoudige barbecue?

Chris de la Rive Box
Chris de la Rive Box
2025-09-18 02:59:13
Count answers : 4
0
Begin met de juiste spullen: houtskool of briketten en aanmaakblokjes of -gel. Vergeet ook je borden, bestek en glazen niet. Haal het vlees op tijd uit de koelkast: laat het vlees daarom minstens 30 minuten op kamertemperatuur komen voordat je gaat grillen. Snijd je ingrediënten vooraf. Reken voor een bbq per volwassene op ongeveer: 150 gram vlees 75 gram vis 200 gram groente of salade 75 gram fruit (salade) Half stokbrood. Let op dat mannen eten gemiddeld tijdens een BBQ 600 gram en vrouwen 400 gram. Hou bij het bestellen van je BBQ-vlees dan ook rekening met het soort gasten.
Hendrik Erdoğan
Hendrik Erdoğan
2025-09-18 01:02:08
Count answers : 6
0
Wat zet je best op je BBQ-boodschappenlijstje? Verschillende soorten BBQ-vlees en vis Vegetarische en vegan opties, zoals verse groenten, tofu, halloumi of plantaardige balletjes en burgers BBQ-kruiden Marshmallows en fruit als dessert Minstens even belangrijk als wat je op je grill legt, is ook wat je ernaast serveert. Start je BBQ met een gezellige apero met hapjes. Combineer je geroosterde vlees of vis daarna met heerlijke (pasta)salades, aardappelsalades en stokbrood en zorg voor de finishing touch met enkele sauzen.

Lees ook

Hoe kan ik zelf barbecuesaus maken?

Met dit basisrecept maak je een klassieke barbecuesaus, met ketchup, citroensap, specerijen en een v Lees meer

Wat is een makkelijke barbecuesaus?

Dit artikel geeft 7 makkelijke recepten voor BBQ-sauzen. Chimichurri is de saus die eigenlijk overa Lees meer

Bjorn Jansen
Bjorn Jansen
2025-09-18 00:41:00
Count answers : 6
0
Je hebt voor een eenvoudige barbecue nodig: vlees, sauzen, maaltijdsalades of rauwkost/groenten, kruidenboter, fruitsalade, stokbrood, een barbecue, aanmaakblokjes, een kolenstarter en sausjes. Verder moet je barbecue voorbereiden: een barbecue kiezen, deze schoonmaken en aansteken. Daarnaast moet je letten op de veiligheid bij het barbecueën: kinderen buiten bereik van de barbecue houden en het vlees goed gaar zijn.