:

Hoe lang is zelfgemaakte tapenade houdbaar?

Cato Wigman
Cato Wigman
2025-09-12 11:37:55
Count answers : 3
0
De tapenade is gekoeld nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Sjoerd Kruns
Sjoerd Kruns
2025-09-12 10:33:27
Count answers : 4
0
4dagen houdbaar in de koelkast 3maandenin de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan. houdbaarin de koelkast houdbaarin de koelkast in de keukenkast op de fruitschaal in de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.

Lees ook

Wat zit er in olijven tapenade?

De Provençaalse zwarte olijven tapenade maak je met donkere olijven. De ansjovis in deze Provençaal Lees meer

Hoe lang is zelfgemaakte olijventapenade houdbaar in de koelkast?

Tapenade is makkelijk te maken, snel klaar, en ook prima een paar dagen te bewaren in de koelkast. Lees meer

Tygo Jonker
Tygo Jonker
2025-09-12 10:27:20
Count answers : 6
0
In de koelkast: Doe de tapenade in een schoon potje en giet er een dun laagje olijfolie overheen. Zo blijft het ongeveer een week goed. In de vriezer: Wil je het langer bewaren? Vries de tapenade in! Houd er wel rekening mee dat de structuur iets verandert.
Sofia Demirci
Sofia Demirci
2025-09-12 09:17:39
Count answers : 8
0
Zelfgemaakte tapenade blijft in de koelkast ongeveer vijf tot zeven dagen houdbaar. Bewaar het in een schoon, goed afgesloten potje en giet er een dun laagje olijfolie bovenop om oxidatie te voorkomen. Bewaar altijd koel en luchtdicht, met eventueel een olijfolie-afdeklaagje om bederf tegen te gaan. Zoals hierboven benoemd: zelfgemaakt is zo'n vijf tot zeven dagen houdbaar.

Lees ook

Is tapenade hetzelfde als pesto?

Tapenade is wel vaak vegan, pesto vaak niet. Door pesto gaat vaak parmezaanse kaas. Pesto vind ik ze Lees meer

Wat is het verschil tussen olijvenpaté en tapenade?

Er zijn geen letterlijke zinnen die het verschil tussen olijvenpaté en tapenade beantwoorden. Lees meer

Marijn Janssen
Marijn Janssen
2025-09-12 06:21:29
Count answers : 3
0
Als hij geopend was hou ik meestal een week aan dat hij dan nog te eten. Als hij al enkele weken staat en je te verkouden bent om te ruiken dan zou ik het er niet op wagen... Maar zo te lezen een aantal weken in de koelkast, dan zou ik het niet meer eten.