:

Wat gebruiken professionele koks om aardappelen te pureren?

Lorenzo Blom
Lorenzo Blom
2025-09-05 22:27:18
Count answers : 2
0
Professionele koks gebruiken een magnetron, een stukje plasticfolie en een paar prikjes met een vork om aardappelen te pureren. Door de aardappel in te prikken, ontstaan er klepjes die de overtollige druk laten ontsnappen en voorkomen dat de aardappel barst. Tegelijkertijd houdt de plastic folie de warmte en vochtigheid vast en verspreidt een zachte, gelijkmatige warmte naar het hart. Het is precies dit interne stoombad dat het vruchtvlees voedt en subtiele aroma’s naar boven brengt. De aardappel wordt gelijkmatig gaar, omdat geen enkel deel te koud of te droog blijft.
Loïs Ismail
Loïs Ismail
2025-09-05 19:46:54
Count answers : 3
0
Professionele chefs gebruiken een pureeknijper om aardappelen te pureren. Een pureeknijper wint misschien niet de schoonheidsprijs, maar is wel superhandig en geliefd onder vele chefs. Zachte puree Die vang je op in een pan of een grote kom. Roer de sliertjes voorzichtig met een houten spatel door.

Lees ook

Hoe maak je de perfecte puree?

Schil de aardappels en spoel ze af onder de kraan. Kook de aardappels in ongeveer 15 minuten gaar in Lees meer

Wat doet Gordon Ramsay in zijn aardappelpuree?

Gordon Ramsay geeft zijn aardappelpuree meer pit door er maar liefst drie gesnipperde lente-uien doo Lees meer