:

Welke kruiden bij pesto?

Sara van Stralen
Sara van Stralen
2025-11-16 18:59:56
Count answers : 9
0
Uit de moestuin/groenteboer: boerenkool, rucola, spinazie of kruiden die op dat moment groeien. Uit het wild: daslook, kraailook, veldkers, zevenblad, brandnetel, look-zonder-look, paardenbloemen, madeliefjes of een combinatie van allerlei blaadjes. Je kunt zowel bladeren als bloemen gebruiken. Ga vooral uitproberen en zeker ook combineren!
Josephine de Vroege
Josephine de Vroege
2025-11-12 15:51:45
Count answers : 11
0
Gebruik absoluut verse kruiden. Haal de kruiden van de takken en hak alles fijn in de blender. 2 el Basilicum vers 2 el Peterselie vers 10 tl Kervel 10 g Salie vers 10 g Rozemarijn, vers

Lees ook

Hoe maak ik een lekkere dressing?

Dressing maken is supersimpel. Je moet alleen even de juiste ingrediënten in huis halen. Dressing Lees meer

Hoe lang blijft zelfgemaakte dressing goed?

Zo ongeveer eindeloos. Ik ga Reddie toch effe moeten tegenspreken.Olie blijft niet eindeloos goed z Lees meer

Mila Melet
Mila Melet
2025-11-02 05:59:12
Count answers : 4
0
Pesto is traditioneel gemaakt van gemalen basilicum bladeren. Dit gerecht wordt dus oorspronkelijk gemaakt met basilicum, maar je kunt van heel veel andere (voorjaars)-kruiden pesto maken. Ik zet hieronder een paar ideeën op een rijtje die ik tegengekomen ben op mijn pesto-zoektocht: Daslookpesto Brandnetelpesto Muur-pesto Peterseliepesto Wilde Rucolapesto Paardenbloempesto Kleine veldkerspesto Zuringpesto Zevenbladpesto Korianderpesto Rozemarijnpesto Citroenmelissepesto Look-zonder-lookpesto Kervelpesto Ook bepaalde groene groentes lenen zich voor pesto, bijvoorbeeld: Radijsloofpesto Broccoli-amandelpesto Spinaziepesto Winterposteleinpesto met walnoten Palmkoolpesto Ingrediënten voor de kruidenpesto: 2 handjes kruiden gewassen en gedroogd Knip of pluk diverse kruidensoorten en was en droog ze.
Niek de Boer
Niek de Boer
2025-10-22 19:16:00
Count answers : 4
0
1 tl Garlic Heaven van Green Gypsy 15 gr verse basilicum Je zou denk dat het niet mogelijk is, maar deze spread is nog sneller klaar dan zelfgemaakt pesto.

Lees ook

Hoe kan ik de smaak van mijn pesto verbeteren?

Door een klein beetje boter wordt de pasta extra glanzend, prachtig en lekker.] De boter helpt ook Lees meer

Hoe kan ik mijn salade smaakvoller maken?

Gebruik verse kruiden, combineer met een goede dressing, en voeg eventueel knapperige toppings toe z Lees meer

Lucas Köse
Lucas Köse
2025-10-22 16:29:22
Count answers : 5
0
Basilicumblaadjes. Rucola.