Roer de kruiden door de quinoa voor meer smaak.
Meng oregano, basilicum, en een beetje knoflookpoeder door de quinoa.
Voeg komijn, koriander, en een snufje chilipoeder toe voor een pittige twist.
Geef je quinoa een exotische touch met kurkuma, garam masala, en een beetje gemberpoeder.
Basilicum, rozemarijn, en tijm zorgen voor een Italiaanse smaak.
Een combinatie van sojasaus, gember, en een beetje sesamolie geeft een Aziatische flair.
Probeer za’atar of sumak voor een unieke smaak.
Meng je quinoa met wat dille, citroensap, en olijfolie.
Provençaalse kruiden zoals tijm, rozemarijn, en lavendel zorgen voor een Franse touch.
Experimenteer met harissa of berberkruiden voor een kruidige smaak.
Een mix van knoflookpoeder, uipoeder, en paprikapoeder voor een simpele, maar smakelijke optie.
Kook je quinoa in bouillon voor een rijke smaak.
Je kunt quinoa ook bereiden met bouillon of kokosmelk voor een rijkere smaak.
Vervang je het water door gelijke delen water en kokosmelk te mixen en de quinoa te koken zoals gebruikelijk.
Maak een Indiaas georiënteerd quinoa gerecht, kook de quinoa dan in kokosmelk.
Wil je quinoa bereiden voor een mediterrane smaak, kook de quinoa dan in kip, groenten of runderbouillon.
Maak een dressing van olijfolie, citroen- of limoensap, en snuf peper en zout.