:

Waarom melk in omelet?

Demi Verhoeven
Demi Verhoeven
2025-10-22 05:56:15
Count answers : 6
0
Een omelet bestaat uit een mengsel van losgeklopte eieren en room of melk. Voeg een scheutje melk of room toe voor een romiger en zachter resultaat.
Muhammed van der Heijden
Muhammed van der Heijden
2025-10-22 03:20:20
Count answers : 5
0
Water toevoegen aan het mengsel heeft vrijwel geen effect op het eindresultaat. Wil je een zacht omelet? Dan kun je een scheutje slagroom of volle melk toevoegen.

Lees ook

Wat kan je eten met quinoa?

Maaltijdsalade met quinoa, kabeljauwhaasje met quinoa en mediterrane groenten, quinoa met garnalen o Lees meer

Wat is de beste combinatie met omelet?

De combinatie van Boursin en chips klinkt misschien gek, maar geloof ons: het werkt. Met een klodde Lees meer

Anne van der Wal
Anne van der Wal
2025-10-22 02:30:01
Count answers : 12
0
Melk is niet nodig. Het water van de melk verdampt toch tijdens het bakken. Volle melk bevat ongeveer 8 gram vet per liter, dus veel romigheid voegt een glas melk toch niet toe. Extra vocht, dus niet zo snel een droog ei, plus een beetje vet, dus extra smaak.