7 el kaneel
3 el gemberpoeder
1 el nootmuskaat
5 tl kruidnagel
5 tl piment
Ryan Rackham
2025-10-21 11:15:25
Count answers
: 5
0
Tijm – Voeg verse of gedroogde tijm toe voor een Italiaanse touch en een aarde smaak.
Rozemarijn – Rozemarijn is ook een goede aanvulling.
Kerriepoeder – Een hele andere warme en kruidige smaak krijg je juist weer met kerriepoeder.
Gember – Met verse gember of gemberpoeder geef je de soep frisheid en scherpte.
Paprikapoeder – Deze subtiele smokey smaak past mooi bij het zoete van de pompoen.
Nootmuskaat – Net als pompoen, is nootmuskaat echt iets voor herfstige gerechten.
Hot & Spicy Kruidenmix – Pompoensoep kan wat vlak zijn, maar met een pittige kruidenmix los je dat al snel op.
Zout – Natuurlijk kan een grote snuf zout niet ontbreken.
Trakteer jezelf op deze soep, die heerlijk dik van structuur is, maar laag in calorieën. Lees meer
Cato Coşkun
2025-10-21 08:36:09
Count answers
: 9
0
Pompoen kan je alle kanten op.
Met pompoen kan je alle kanten op.
Doe jouw pompoenblokjes met wat olie, knoflook en peterselie in de oven.
Probeer bijvoorbeeld kaneel, uienpoeder, nootmuskaat, kruidnagel, korianderblad, gember, rozemarijn en zelfs koek- en speculaaskruiden.