GroentenStoomtijdAardappels (geschild), 1 tot 1,5 cm dik15 minutenAardappels (geschild), geheel23 minutenAndijvie6 minutenArtisjokken60 minutenAsperges, groen12 minutenAsperges, wit15 minutenAubergine, in blokjes20 minutenBietjes, middelgroot45 minutenBleekselderij, in boogjes15 minutenBloemkool, in roosjes15 minutenBoerenkool, gesneden30 minutenBospeen/wortel, in schuine stukken15 minutenBroccoli, in roosjes10 minutenChinese kool10 minutenCourgette, in plakjes15 minutenDoperwten, vers10 minutenHaricots verts15 minutenKapucijners, vers10 minutenKoolrabi, in blokjes20 minutenMaïskolven, geheel45 minutenPaprika, in blokjes of reepjes6 minutenPeultjes10 minutenPostelein6 minutenPrei, in halve ringen12 minutenRabarber (na stomen suiker na smaak toevoegen)20 minutenRode kool, dun gesneden30 minutenSnijbonen15 minutenSperziebonen, gehalveerd20 minutenSpinazie4 minutenSpitskool15 minutenSpruitjes17 minutenSugar snaps10 minutenVenkel, gesneden12 minutenWitlof, gehalveerd20 minutenWitlof, in reepjes10 minutenWitte kool, dun gesneden30 minutenWorteltjes25 minuten