:

Wanneer voeg je linzen toe aan een curry?

Isabel Jonker
Isabel Jonker
2025-10-10 19:27:17
Count answers : 7
0
Wanneer de groentes ongeveer 5 minuten hebben meegebakken voeg je de uitgelekte linzen toe.
Melle Willemsen
Melle Willemsen
2025-10-10 17:54:41
Count answers : 5
0
Voeg de rode linzen toe en kook 10 minuten met de deksel op de pan.

Lees ook

Welke kruiden passen goed bij linzen?

Het ruikt prachtig naar koriander, tijm, daslook en peterselie. 1 theelepel gemahlen koriander 1 t Lees meer

Kunnen linzen in curry?

Ja, linzen kunnen in curry. Linzen kunnen toegevoegd worden aan de currypasta, kokosmelk en water i Lees meer

Silke Uysal
Silke Uysal
2025-10-10 16:04:33
Count answers : 6
0
Voeg nu alle kruiden toe en giet vervolgens de kokosmelk, tomatenblokjes en het water hieraan toe. Roer alles goed door elkaar en voeg daarna de linzen toe.
Yasmin Korkmaz
Yasmin Korkmaz
2025-10-10 15:24:28
Count answers : 9
0
Was de linzen en doe ze in een vergiet. Voeg ze toe in de pan en meng alles goed samen. Bak kort samen op een laag vuurtje voor een aantal minuten.

Lees ook

Welke kruiden passen goed bij curry?

1 tl gemalen komijn 3 tl gemalen koriander 1 tl gemalen kardemom 2 tl gemalen gember 1 tl gemalen ka Lees meer

Wat doet het eten van linzen voor je lichaam?

Linzen geven energie voor een hele dag en halen de fit girl in ieder van ons naar boven. Linzen hel Lees meer

Felix Lensen
Felix Lensen
2025-10-10 14:40:03
Count answers : 8
0
En na weer goed geroerd te hebben voeg je de linzen toe. Schep alles kort om alvorens de groentebouillon erbij te gieten. Breng het aan de kook en laat de linzen met de deksel op de pan zo’n 8-10 minuten pruttelen. Hierna zullen de linzen het meeste vocht geabsorbeerd hebben. Nu is het tijd om de kokosmelk en de tomaten toe te voegen. Schep alles voorzichtig een keer om en laat het weer sudderen. Na 5-10 minuten, als de linzen zacht en gaar zijn, ben je bijna klaar. Proef de linzencurry en voeg indien nodig zout, peper en limoensap toe. Nu is de linzencurry klaar. Verdeel het over grote kommen of borden. Serveer het met rijst of quinoa en garneer met wat kokosroom, peterselie of koriander en wat sesamzaadjes als je wilt. Je kunt ook meer bouillon toevoegen op het laatst en er soep van maken. Ook superlekker.