:

Hoe breng ik couscous op smaak?

Dina Phillipsen
Dina Phillipsen
2025-09-22 07:31:26
Count answers : 7
0
Voeg peper en zout toe en meng alles goed. Zet de pan nog 2 minuten op het vuur. Roer goed met een vork om de korrels los te maken. Je kunt de komijnpoeder en kurkuma vervangen door 1 theelepel ras-el-hanout, een smaakvol mengsel van 8 specerijen dat veel gebruikt wordt in de Noord-Afrikaanse keuken.
Tim van den Velden
Tim van den Velden
2025-09-22 05:06:13
Count answers : 6
0
Couscous heeft een hele milde smaak. Daardoor is het een hele goede basis voor bij veel gerechten, maar je moet het wel nog even op smaak brengen. Je kunt nu ook nog kruiden toevoegen voor smaak. Bijvoorbeeld peper, zout en een vleugje Italiaanse Kruidenmix. Nog liever voeg je bouillon toe, zodat je het meteen smaak meegeeft.

Lees ook

Welke kruiden in Marokkaanse couscous?

2 tl zout, 1 tl zwarte peper, 2 tl kurkuma, 1 tl gember, 1 tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, paar tak Lees meer

Welke bouillon voor couscous?

Kippen- of groentebouillon 0,5 l kippen- of groentebouillon, 250 g couscous Breng de bouillon tot Lees meer

Muhammed Winklaar
Muhammed Winklaar
2025-09-22 04:45:20
Count answers : 2
0
Breng op smaak met zout en peper en meng met boter of olie. Meng er verse, gehakte kruiden zoals koriander, munt of peterselie doorheen. Voeg citroenschil en een scheutje citroensap toe. Roer er een pittige pasta doorheen. Begin met het sauteren van knoflook en uien.