:

Welke bouillon voor couscous?

Pippa Ahmadi
Pippa Ahmadi
2025-10-18 00:17:19
Count answers : 8
0
800 ml sterke kippenbouillon Schenk de bouillon in een braadpan en voeg de kaneel, gember, komijn en kurkuma toe. Breng de bouillon aan de kook. Neem de pan van het vuur en strooi de couscous in de hete bouillon.
Liv Terry
Liv Terry
2025-10-06 12:24:17
Count answers : 7
0
Giet hiervoor een gelijke hoeveelheid bouillon naar smaak over de couscous en bedek met een deksel of theedoek. Verwarm hiervoor een scheutje olijfolie in een pan en bak hierin de couscous een paar minuutjes. Pas op dat het niet verbrandt. Giet er bouillon bij en laat met een deksel op de pan een paar minuten wellen. Roer vervolgens met een vork de korrels los en breng op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.

Lees ook

Welke kruiden in Marokkaanse couscous?

De Marokkaanse kruidenmix Hot and Spicy van De Kruidenbaron voegt een verrukkelijke hitte toe aan di Lees meer

Waar bestaat couscous kruiden uit?

De ingrediënten zijn ui, tomaat, knoflook, 7,4% korianderblad, peterselie, 5% korianderzaad, komijn, Lees meer

Fabian Koster
Fabian Koster
2025-10-02 11:02:41
Count answers : 7
0
Voor 1 persoon gebruik je ongeveer 50-75 gram ongekookte couscous. Voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid water of bouillon toe. Nog liever voeg je bouillon toe, zodat je het meteen smaak meegeeft. Je kunt nu ook nog kruiden toevoegen voor smaak.
Ties Soekhoe
Ties Soekhoe
2025-09-22 00:21:11
Count answers : 8
0
Kippen- of groentebouillon 0,5 l kippen- of groentebouillon, 250 g couscous Breng de bouillon tot tegen het kookpunt. Giet de couscouskorrels in een schaal en schenk er de hete bouillon over. Laat de korrels een kwartier wellen tot ze al het vocht hebben opgeslorpt.

Lees ook

Welke kruiden doe je in couscous?

Couscous kruidenmix: Korianderzaad poeder 4 tl, Kaneel poeder 3 tl, Komijnzaad poeder 2 tl, Zwarte p Lees meer

Welke kruiden gebruiken Marokkanen?

Ras el hanout is veruit de bekendste specerij uit Marokko. Ras el hanout bestaat uit een mengeling Lees meer