:

Kan ik bouillon gebruiken in plaats van water voor couscous?

Maartje Janga
Maartje Janga
2025-09-22 07:14:24
Count answers : 4
0
Voeg naar smaak olijfolie, zout, peper, verse kruiden en een scheutje koude bouillon of koud water toe. De couscous wordt vooral veel in Noord-Afrika gegeten. Het eindproduct is een kleine, gele korrel. Couscous is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen graan, maar grofgemalen durumtarwe. Hussel dit goed door en laat dit 5 minuten staan. Probeer hierbij de couscous niet fijn te drukken.
Josephine de Vroege
Josephine de Vroege
2025-09-22 05:58:23
Count answers : 10
0
Om couscous te maken heb je een paar dingen nodig: couscous en heet water of bouillon. Voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid water of bouillon toe. Nog liever voeg je bouillon toe, zodat je het meteen smaak meegeeft.

Lees ook

Welke kruiden in Marokkaanse couscous?

2 tl zout, 1 tl zwarte peper, 2 tl kurkuma, 1 tl gember, 1 tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, paar tak Lees meer

Welke bouillon voor couscous?

Kippen- of groentebouillon 0,5 l kippen- of groentebouillon, 250 g couscous Breng de bouillon tot Lees meer