:

Waarom moet er melk bij een omelet?

Sjoerd Ismail
Sjoerd Ismail
2025-09-18 18:10:47
Count answers : 4
0
Een scheutje room of melk voor een extra romig resultaat Kluts de eieren in een kom. Voeg voor een romiger en zachter resultaat een eetlepel melk of room aan toe Voor 1 persoon gebruik je 2 eieren en 1 eetlepel melk of room als basis van je omelet.
Aya van Mare
Aya van Mare
2025-09-18 17:35:41
Count answers : 9
0
Extra vocht, dus niet zo snel een droog ei, plus een beetje vet, dus extra smaak. De ultieme truc om te voorkomen dat je rubberkorrels moet eten? Echt nodig is de melk niet: een klontje boter door het roerei zorgt ook voor romigheid en het water van de melk verdampt toch tijdens het bakken. Volle melk bevat ongeveer 8 gram vet per liter, dus veel romigheid voegt een glas melk toch niet toe.

Lees ook

Wat is lekker door een omelet?

Spinazie met ei is een gouden combinatie. Dus waarom niet een lekkere omelet met deze twee ingrediën Lees meer

Hoe kan ik een omelet op smaak brengen?

Een scheutje room of melk voegt een extra romig resultaat toe. Voeg voor een romiger en zachter res Lees meer

Sarah Elsjan of Wipper
Sarah Elsjan of Wipper
2025-09-18 15:29:08
Count answers : 5
0
Een omelet bestaat uit een mengsel van losgeklopte eieren en room of melk. Voeg een scheutje melk of room toe voor een romiger en zachter resultaat.