Kaneel past perfect bij de frisse smaak van sinaasappel.
Gember voegt een pittige, kruidige noot toe die sinaasappel mooi aanvult.
Rozemarijn werkt uitstekend met sinaasappel.
Kardemom tilt de sinaasappel naar een hoger niveau in desserts zoals pudding of koekjes.
Cranberry's vormt een contrast met de zoetheid van sinaasappel, ideaal voor saus of desserts.
Aardbeien gaan hand in hand met sinaasappel voor salades of smoothies.
Banaan maakt van sinaasappel een perfecte aanvulling voor een ontbijt smoothiebowl.
Amandelen zijn ideaal voor sinaasappelmuffins of salades.
Walnoten bieden een aardse toets die goed werkt in een sinaasappel-walnotencake.
Sesamzaadjes zijn een goede topping voor een sinaasappelsalade met gegrilde kip om de smaken samen te brengen.
Yoghurt kan sinaasappel zachter maken en balans toevoegen aan je gerechten.
Roomkaas combineert goed met sinaasappel voor een smeuïge sinaasappeltaart.
Mascarpone is perfect voor desserts waarin sinaasappel de hoofdrol speelt.
Kip past goed met sinaasappelsap als marinade.
Vis als zalm en kabeljauw kan goed worden gecombineerd met citrus.
Eendenborst is een klassieke partner voor eend.