:

Hoe lang is zelfgemaakte saus goed?

Teun Everts
Teun Everts
2025-10-31 18:15:03
Count answers : 5
0
Neem ketchup. In de kast kun je een geopende ketchupfles slechts een maand bewaren zonder smaakverlies, maar als je de fles in de koelkast bewaart dan is de ketchup 9 maanden tot 1 jaar te gebruiken. Hetzelfde gaat op voor mosterd. In de kast bewaar je mosterd slechts enkele maanden, in de koelkast blijft je mosterd echter vaak 1 jaar tot anderhalf jaar houdbaar zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Geopend kun je die het best in de koelkast bewaren en binnen 2 tot 3 maanden opmaken. Hierna zal de kwaliteit van de mayonaise achteruitgaan, maar kun je de mayonaise vaak nog wel gebruiken.
Kian Willems
Kian Willems
2025-10-22 14:01:49
Count answers : 3
0
3dagen houdbaar in de koelkast. 3maandenin de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan. Tot 2 maanden en mogelijk langer na de THT-datum, mits het er nog goed uitziet en de verpakking nog heel is. Daarna kijk, ruik, proef.

Lees ook

Hoe maak je knoflook saus?

Neem een ruime kom en doe hier het citroensap en de suiker in. Meng goed door elkaar. Pers de knoflo Lees meer

Kun je salsa van te voren maken?

Dit is perfect een dag van tevoren voor te bereiden, dan trekken alle smaken er nog beter in. Een ma Lees meer

Jack Verbeek
Jack Verbeek
2025-10-22 13:11:45
Count answers : 1
0
Zelfgemaakte sausje bewaar je eigenlijk áltijd – goed afgedekt – in de koelkast en liefst maar een dag of twee.