10 - 15 minuten Asperge, heel
Broccoli, in stukken van 2cm gesneden
Cherrytomaatjes, gehalveerd
Courgette, in vieren en reepjes van 3 cm lang gesneden
Knoflook, in dunne plakjes gesneden
Maiskolf, heel en vezels verwijderd
Paprika, in dunne reepjes gesneden
Prei, in reepjes gesneden
15 - 20 minuten
Champignons, gehalveerd
Cherrytomaatjes, heel
Courgette, in de lengte in vieren gesneden en dan gehalveerd
Knoflook, in plakjes gesneden
Oesterzwammen, gehalveerd
Pastinaken, in dunne reepjes gesneden
Portabello, in repen van 1 cm dikte gesneden
Sjalot, heel of gehalveerd
Sperzieboontjes
Spruitjes, gehalveerd
Wortels, geschild en in 'stokjes' van 1cm doorsnee gesneden
20 - 30 minuten
Aubergine, in plakken van ongeveer 1,5 cm dik
Bloemkool, in roosjes van ongeveer 2 - 3 cm groot gesneden
Gewone ui, in 10 - 12 parten gesneden of plakken van 1 cm dik
Kleine worteltjes, heel
Knoflook, heel
Koolrabi, geschild en in plakken van 1,5 cm dik gesneden
Paprika, in grove stukken gesneden
Pareluitjes, heel
Pomodori tomaten, heel
Rode ui, gehalveerd
Venkelknol, in 10 - 12 parten gesneden
Witlof, in de lengte gehalveerd
30 - 40 minuten
Koolrabi, in plakken van 2 - 3 cm dik gesneden
Pastinaken, in stukken van 2 - 3 cm dik gesneden
Flespompoen, geschild en zaden verwijderd, in stukken van 2 -3 cm gesneden
Knolselderij, in stukken van 2 - 3 cm dik gesneden
Pofaardappels, schoon geschrobd
Vastkokende aardappels, schoon geschrobd en gehalveerd
Wortels, in stukken van 2 - 3 cm gesneden
50 - 60 minuten
Kleine bietjes, schoon geschrobd
Pompoen, gehalveerd, zaden verwijderd
Groenten combineren kan heel goed en is erg lekker.
Maar omdat dus niet alle roostertijden even lang zijn, moet je hier in je timing wel rekening mee houden.
Begin altijd met de groente die het langst in de oven moet en houd de tijd in de gaten wanneer de volgende er bij kan.
Zeg dat je groenten wilt roosteren voor een tomatensaus dan begin je met de pomodori op 30 minuten.
Na 10 minuten doe je de in plakjes gesneden knoflook erbij en na 5 minuten de in dunne plakjes gesneden paprika.