:

Welke aardappelsalade is de beste?

Twan Martel
Twan Martel
2025-10-15 21:44:24
Count answers : 5
0
Ik vind een aardappelsalade (net zoals bijvoorbeeld lasagne) de volgende dag nog lekkerder. Zelf kiezen wij het liefste voor vastkokende aardappels omdat deze lekkere stevig blijft als je hem bijvoorbeeld in blokjes snijd na het koken. Kies voor de variatie eens voor zoete aardappel. Ik vind het wel lekker als de aardappels nog een tikje aan de harde kant zijn. Je kunt de mayonaise (deels) vervangen voor crème fraiche, zure room, knoflooksaus of Griekse yoghurt. Aardappelsalade met kip Aardappelsalade met tonijn Mediterraanse aardappelsalade Basic aardappelsalade Aardappelsalade met appel Aardappelsalade met sperziebonen en rode ui Aardappelsalade met tomaat, lente-ui en rucola broodje aardappelsalade met beenham
Maxim Prins
Maxim Prins
2025-10-11 11:36:29
Count answers : 5
0
Ik vind het superlekker om een aardappelsalade te maken voor bij de BBQ. Ik ben gegaan voor een Duitse aardappelsalade met ei, bacon en augurk en (natuurlijk) aardappels. Makkelijk recept voor de allerlekkerste romige aardappelsalade met augurk, ei en bacon.

Lees ook

Welke kruiden voor aardappelsalade?

Verse peterselie en andere kruiden zijn lekker erbij. Basilicum & bieslook is lekker erbij. Basi Lees meer

Hoe lang moeten aardappelen koken voor koude aardappelsalade?

Kook de aardappels in ca. 10 minuten beetgaar in een pan met ruim water en een snuf zout. Giet de aa Lees meer

Lola Dijkstra
Lola Dijkstra
2025-09-29 13:10:42
Count answers : 8
0
Vastkokers zijn het beste voor een perfecte aardappelsalade. Geschikte aardappelen zijn Nicola’s of Bevelanders, die zijn het hele jaar verkrijgbaar. Andere vastkokers die goed werken in je aardappelsalade, zijn Eerstelingen, Charlottes, Frieslanders of Lady Valery. Je aardappelsalade ziet er mooi uit als je aardappelen kiest met een rood schilletje, zoals Roseval-aardappelen of Bildtstars. Liggen er truffelaardappelen in de winkel, die zijn geweldig voor een aardappelsalade, want ze zijn – ook na het koken – knalpaars. Ook het culinaire Opperdoezertje is geschikt voor een salade.